OLIGOSCANNER

Mange videnskabelige undersøgelser, der er offentliggjort fra forskningsinstitutioner som World Health Organization og World Food and Agriculture Organization, viser, hvordan tungmetaller har en negativ effekt på mennesker og dyrs organismer. Massiv eksponering for disse giftige forbindelser kan blive og er nok allerede en alvorlig trussel mod generel sundhed i befolkningen.

Tungmetaller, der transporteres med forurenet luft, jord og vand (grundvand og havvand), kontaminerer direkte og indirekte den menneskelige organisme gennem fødekæden. Mange af disse forbindelser er også til stede i de produkter vi er i tæt kontakt med på daglig basis – tøj, legetøj, creme, lotions, sminke, shampoo, møbler osv osv.

Der ikke er noget sted i verden, der ikke står over for denne udfordring.

Videnskabelige studier over de seneste 30 år påpeger den dramatiske udtømning af næringsstoffer i maden og flere fundne tilsætningsstoffer. Dette medfører mange problemer i den menneskelige organisme. Individuelle kosttilskud optimerer funktionen af ​​organismen og beskytter den så man forbliver sund. Forebyggende medicin er baseret på forskellige typer tests, hvormed du kan identificere risikoen for at udvikle bestemte sygdom. Aldring og stressende/uhensigtsmæssig livsstil øger muligheden for at udvikle mange sygdomme.

OligoScan måler direkte biotilgængelighed af giftige sporstoffer og tungmetaller i organismen uden smerter eller risiko for infektion. Andre tests såsom urinprøver viser, hvad der udskilles fra kroppen, mens resultater fra en hårprøve viser, hvad der er sket i kroppen flere uger eller måneder før.

OligoScan er dermed et meget anvendeligt apparat til at forebygge sygdom med da man måler både intra- og extracellulær mængde af både spormineraler og tungmetaller. Målemetoden, spektrofotometri, der bruges i OligoScan, bruges også i mange videnskabelige og industrielle undersøgelser. Baseret på resultater målt i Japan med OligoScan blev det fx opdaget, at patienter, der har osteoporose, har en lavere mængde zink og silicium, og at de målte mængder blev korreleret med osteoporosemarkører. En OligoScan-enhed er dermed yderst nyttig til at detektere mængden af ​​mineraler til forebyggelse af osteoporose (Nakayama et al., 2014). Sammenligningsundersøgelser af Oligoscan-resultater og traditionelle biologiske analyseresultater fra laboratorier viser variation på kun 3-8%, hvilket er acceptabelt til standardmålinger.

OligoScan-resultater giver dig et grundlæggende informationsgrundlag til yderligere rådgivning vedrørende forebyggelse af mulig sygdomsudvikling.

Call Now ButtonRing til os