Om Anna

Kost og ernæringsspecialist

Jeg har en 3,5 årig professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med toningen sundhedsfremme, forebyggelse og diætetik fra UC Syd Danmark. Med andre ord, så er jeg uddannet kostvejleder, hvilket betyder, at jeg er meget kompetent indenfor ernæring, kostvaner, sundhed og livsstilsændringer.

På Ernæring og Sundheds uddannelsen er der meget fokus på mad, måltider, livsstilssygdomme samt, hvor stor en rolle både ernæring og trivsel har for kroppen. Mad er en vigtig del af vores hverdag for at fremme vores trivsel, forebygge livsstilssygdomme, få bedre udbytte af fysisk aktivitet eller lære at leve med en sygdom. På uddannelsen er der ikke kun fokus på kost, men vi ser det hele menneske. Der er også stor fokus på de sociologiske og psykologiske aspekter. Jeg er klædt på til at igangsætte livsstilsændringer, vægttabsforløb, styrke det sunde hverdagsliv og skabe tryghed i en uvant situation.

Jeg har altid haft stor passion for mennesker, sundhed, kost og fysisk aktivitet. Jeg synes det er enormt spændende, at tage udgangpunkt i det hele menneske og forøge livskvaliteten gennem flere parametre. Det hele handler om balance, om det så er – balance i kroppen, balance i kosten og/eller balance i hverdagen du mangler. Balance er en nødvendighed for kroppen for, at den kan optage næring fra kosten og omsætte det til energi.

Har du brug for hjælp til at skabe balance i hverdagen? Om det så drejer sig om livsstilsændring, at tilpasse sig en ny hverdag med en sygdom eller noget helt tredje, kan jeg hjælpe dig.

Se mere om de forløb jeg tilbyder under menupunktet priser.

Call Now ButtonRing til os